Over mij

Waarom kies je voor mij

Mijn ervaring

Over Dorene

In mijn salon werk ik met de productlijn van Dr. Grandel. Met deze producten kan ik perfect op de verschillende huidtypen, met of zonder huidproblemen, inspelen. Dr. Grandel cosmetica wordt niet op dieren getest, maar op vrijwillige testpersonen in samenwerking met toonaangevende dermatologen.
De huidverbeterende behandeling worden door middel van de Biopeeling van 2B uitgevoerd, met de Skinpeeler van Reviderm, of door middel van fruitzuurbehandelingen van Dr. Grandel of door een stevige Bindweefselmassage.

Als schoonheidsspecialiste ben je nooit uitgeleerd, regelmatig volg ik dan ook opleidingen en trainingen op het gebied van massage technieken, huidproblemen, huidverbeteringen en product kennis bij verschillende leveranciers, tevens ben ik gespecialiseerd in Acné behandeling. Ook de dermatologie kant spreekt mij erg aan, zo heb ik de basis en vervolg opleiding "Dermatologie voor Schoonheidsspecialiste" van U-Consultancy gevolgd. Het is ontzettend belangrijk goed naar een huid te kijken, ontdek je iets wat "niet pluis" lijkt, kun je je klant hierop attenderen en eventueel doorverwijzen naar de huisarts. Je bent natuurlijk geen dokter maar je hebt wel een signalerende functie.

In mijn salon staat persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel, daarom worden behandeling uitsluitend volgens afspraak verzorgd, zodat u er zeker van kunt zijn dat er voldoende tijd voor u is gereserveerd.

Wilt u kennis maken met mijn salon, maak eens een afspraak en gun uzelf één van de heerlijke behandelingen van Dr. Grandel! Kijk voor de verschillende behandelingen verder op mijn site.

Graag tot ziens.

Hartelijke groet,
Dorene

Dr. Grandel 90%
2b Biopeeling 95%
Blijf op de hoogte!

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Meld u aan om de laatste aanbiedingen en nieuws te ontvangen.