2B BioPeeling

2B BioPeeling

Wat is Biopeeling?

2B Biopeeling is een kruidenpeeling die gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.
Deze biopeeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingrediënten van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

VOOR WIE?

De biopeeling gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde schoonheidssalons. De biopeeling richt zich op pure huidverbetering, het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-ageing behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden.

Effectief bij

  • Acne en onzuiverheden
  • Anti-ageing, Anti rimpel behandeling
  • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vette, glimmende huid
  • Littekens, striae

WELK RESULTAAT KUNT U VERWACHTEN?

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderen. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar. Deze behandeling is ook in kuurverband mogelijk, u komt dan 1 x in de week gedurende 4 weken.

2B Biopeeling is een kruidenpeeling die gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.
De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderen. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.