awesome

CREATE
YOUR STYLE

Why We Are The Best

Our gallery

Contact Us Now

Make an Apointment

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Best Deals

  Special Pricing

  0
  Affiliated Brands
  0
  Happy Clients
  0
  Service Options
  0
  Unique Styles
  You’re Invited!

  Become a Model for Shellac Manicure

  Extraordinary Experience In Nail Care
  Wat mijn cliënten vertellen

  Testimonials

  Al jaren kom ik bij Dorene in de salon. Het is elke keer weer een feest er heen te gaan. Een Leuke ontvangst in een mooi verzorgde  salon, die rust uitstraalt en ik krijg er een fijne behandeling.
  Ik geniet er van de goede en mooie producten die Dorene gebruikt en die ik vrij ben te kopen en me nooit opgedrongen worden. Na afloop het glaasje water met een lekker blaadje of schijfje van iets er in verkwikt me. Als een ander mens en me mooi voelend ga ik weer naar huis. Ik hoop er nog lang en veel te mogen komen.

  Guus van Balveren

  Ik kom al heel wat jaren bij Dorene. Nog steeds ben ik zeer tevreden. Mijn huid is enorm opgeknapt door de Biopeeling behandelingen.
  Over de producten van Dr. Grandel geeft Dorene hele goede adviezen en ze heeft altijd een gezellig praatje. Van mij krijgt ze een dikke 10!

  Nicolien

  Een afspraak bij “Dorene” is voor mij een avondje ontspannen! Van het begin tot het eind. Het begint al bij binnenkomst. Je wordt hartelijk ontvangen door Dorene die zelf al ontzettend veel rust uitstraalt. Je voelt je gelijk op je gemak! De behandelruimte is cosy maar professioneel. Als Dorene vraagt wat ik wil zeg ik altijd: “zeg jij het maar, jij weet wat goed voor me is”. Het advies is altijd goed, ik ben nog nooit teleurgesteld en voel me herboren na de behandeling. De complete behandeling met uitgebreide massage, Een behandeling van 1,5 uur. Heerlijk! Tijdens de massage met een fijne niet overheersende geurende olie doezel ik altijd weg, het is zo ontspannen. Als ik thuis kom zegt mijn man altijd: je ziet er weer 10 jaar jonger uit! Dankjewel Dorene, ik ben blij met je!

  Marion

  Blijf op de hoogte!

  SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Meld u aan om de laatste aanbiedingen en nieuws te ontvangen.

  Online Store

  Shop product

  [top_rated_products per_page=”4″ columns=”4″ orderby=”” order=””]
  Minimum 4 characters